Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva

Insuliininkaltainen kasvutekijä (IGF-1)

IGF-1 kasvutekijä syöpä diabetes Alzheimer eläinproteiini

  • Kirjaudu vastataksesi
Aiheessa ei ole vastauksia

#1 Blueteam

Blueteam

    Administrator

  • Administrators
  • 3 474 Viestit

Lähetetty 06 huhtikuu 2015 - 15:29

Ylellä on dokumentti Laronin oireyhtymää sairastavista ihmisistä, joilla ei ole lainkaan syöpää, diabetestä tai Alzheimerin tautia. Heillä IGF-1 -tasot ovat äärimmäisen matalat. Vastaavia vaikutuksia voidaan havaita ruokavalioilla, jotka alentavat IGF-1 -hormonin tasoa. Myös hiiret elävät todella vanhoiksi, jos IGF-1 -tasoja alennetaan. IGF-1 -pitoisuutta voi alentaa vähentämällä erityisesti eläinproteiinin ja yleensäkin proteiinin määrää ruokavaliossa.

 

http://areena.yle.fi/tv/2187964

 

Somavert on IGF-1 -hormonin määrää alentava lääke:

 

http://www.laakeinfo...PFIZER_SOMAVERT


Health is a crown worn by the healthy people on their heads.

myös merkitty yhdellä tai useammalla näistä avainsanoista: IGF-1, kasvutekijä, syöpä, diabetes, Alzheimer, eläinproteiini

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää