Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva
- - - - -

Glutamiini


  • Kirjaudu vastataksesi
1 vastaus aiheeseen

#1 Juicy fruit

Juicy fruit
  • Members
  • 101 Viestit

Lähetetty 12 marraskuu 2013 - 10:31

Pakko nyt kysyä, kun aina välillä tähän ihmeaineeseen törmää, että millaisia Kokemuksia tai mielipiteitä teillä on glutamiinin käytöstä?

 

"kaiken kattavan" googlailun jälkeen se mm.:

"Vahvistaa immunijärjestelmää ja ehkäisee immunijärjestelmän "ylilyöntejä", kuten yliherkkysreaktioita. Auttaa uudistamaan ja vahvistamaan maha-suolikanavan limakalvoja...."

 

Käytetään myöskin hoitona liialliseen suolen läpäisevyyteen, jonka koko oireyhtymän olemassaolosta voidaan kai sitten taas olla montaa mieltä.

 

Niin ja ilmeisesti bodarit sitä käyttää...tosin eivät itsekkään tuntuneet tietävän mihin tarkoitukseen :) .

 

En nyt myöskään saanut varmuutta mitä eroa on L-alkuliitteisellä ja pelkällä glutamiinilla...mutta siis jälkimmäinen ei kai ole synteettistä ja maistuu pahalle???#2 cgs

cgs
  • Members
  • 611 Viestit

Lähetetty 13 marraskuu 2013 - 19:33

En nyt myöskään saanut varmuutta mitä eroa on L-alkuliitteisellä ja pelkällä glutamiinilla...mutta siis jälkimmäinen ei kai ole synteettistä ja maistuu pahalle???


L siinä alussa viittaa kätisyyteen. Jos puhutaan pelkästä glutamiinista, tarkoitetaan melkoisella varmuudella juuri L-glutamiinia. D-glutamiini on luultavasti myrkyllistä.
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää