Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva
- - - - -

Huonoja kokemuksia lisäravinteista?

#lisäravinteet

  • Kirjaudu vastataksesi
1 vastaus aiheeseen

#1 mediaprojekti

mediaprojekti
  • Members
  • 1 Viestit

Lähetetty 11 marraskuu 2013 - 16:37

Tähän keskusteluun siis toivoisimme kokemuksia mm. fitnesstukun sivuilta saatavista lisäravinteista. Lähinnä etsimme niin sanottuja "negatiivisia" vaikutuksia joita nämä tuotteet ovat omassa kehossanne tai treenaamisessanne aiheuttaneet. Myös kaikki yleinen haittatieto ja -vaikutukset ovat tähän foorumiin tervetulleita. Ja tosiaan, jokainen lisäravinteeksi luokiteltu aine kelpaa. 

 

Terveisin, lukion toisen vuoden opiskelijat jotka suorittavat koulutehtävänään projektia lisäravinteista. #2 Blueteam

Blueteam

    Administrator

  • Administrators
  • 3 474 Viestit

Lähetetty 11 marraskuu 2013 - 17:47

Minua ihmetyttää proteiinin tarpeen liioittelu. Oma perehtymiseni ravintoasioihin on tuonut minulle sellaisen näkemyksen, että runsasproteiinisilla ruokavalioilla näyttäisi olevan mahdollisia terveyshaittoja. Toki proteiinilisiä ei varmaan terveydellisistä syistä juuri käytetäkään.


Health is a crown worn by the healthy people on their heads.
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää