Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva

Rahkat yms.

rahka maito jogurtti

 • Kirjaudu vastataksesi
3 vastausta aiheeseen

#1 Amanda

Amanda
 • Members
 • 9 Viestit

Lähetetty 20 helmikuu 2013 - 14:23

Yritän palautella maitotuotteita hiljalleen ruokavaliooni, nyt kaipaisin muiden kokemuksia / suosituksia sopivista tuotteista. Näin alkuun hakusessa on rahka tai jogurtti. Mielellään saisi olla täysirasvainen ja luomu. Olen huomannut, että vatsa kestää saksalaisia tuotteita. Maun puolesta perinteinen partaäijä olisi hyvä ja alkuperähän on ruotsalainen tai ainakin Lindahlsin tuotantoa. Se voisi ehkä toimia suomalaista paremmin...? Vuohenmaitotuotteet ovat ok, mutta hintansa puolesta vähäisessä käytössä.

Onko joku onnistuneesti löytänyt vatsalle sopivan maitotuotteen? Huom: Nyt ei ole tarvetta spekuloida sitä, ovatko maitotuotteet ylipäätänsäkään hyväksi terveydelle vai eivät  ;) 

 


#2 Blueteam

Blueteam

  Administrator

 • Administrators
 • 3 474 Viestit

Lähetetty 21 helmikuu 2013 - 16:34

Minun vatsani kestää kyllä mitä tahansa maitotuotteita, mutta olen pyrkinyt rajoitettuun käyttöön ja välttelemään noita täysrasvaisia. :)


Health is a crown worn by the healthy people on their heads.

#3 cgs

cgs
 • Members
 • 611 Viestit

Lähetetty 23 helmikuu 2013 - 00:22

maitotuotteita menee jonkin verran.. lähinnä jäätelöä ja juustoa. En ole näistä huomannut mitään vatsaoireita. Jonkun muslimisivuston mukaan vähäsuolainen juusto olisi erityisen vatsaystävällistä. Samoin tietysti vuohenmaidosta mainitaan joskus samaa.#4 Mahtah

Mahtah
 • Members
 • 86 Viestit

Lähetetty 10 maaliskuu 2013 - 22:48

Nykyään ei tule käytettyä maitotuotteita ollenkaan, paitsi jos muuta ravintoa ei ole saatavilla. Mutta silloin kun vielä käytti http://www.miettilanjuustola.fi ja http://www.kotijuustola.pc-palvelu.fi/ olivat suosiossa.myös merkitty yhdellä tai useammalla näistä avainsanoista: rahka, maito, jogurtti

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää