Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva
- - - - -

Nivelrikon hoitaminen/ennaltaehkäisy

nivelrikko hoitaminen ennaltaehkäisy lisäravinteet

  • Kirjaudu vastataksesi
1 vastaus aiheeseen

#1 Isto

Isto
  • Members
  • 1 Viestit

Lähetetty 07 helmikuu 2013 - 11:14

Hei.

 

Tyttöystävälleni todettiin nivelrikko. Mietin sitä, miten sitä pystyisi ennaltaehkäisevästi hoitamaan lisäravintein tai ravinnolla? Hänellä siis on olkapää helvetin kipeä koko aika viikkokausia. Mietin, mitkä olisivat parhaimmat lisäravinteet siihen?#2 Toni Rissanen

Toni Rissanen
  • Members
  • 133 Viestit

Lähetetty 07 helmikuu 2013 - 11:51

http://www.puhdasruo...ehkaeisy-hoito/

 

Vanha ketju oikeastaan samasta aiheesta. Lyhyt versio siitä: Enemmän kasviksia ja vähemmän eläinten lihaksia.

 

--

Yksi mitä harkitsisin on ruoat mitkä sisältävät tätä:

http://en.wikipedia....ki/Stigmasterol

http://www.jbc.org/c.../2/597.full.pdf

Käytännössä esim. lehtikaali ja blackstrap molasses (mikä se nyt on suomeksi, emt). BSM muutenkin vallan jees, runsaan mineraalipitoisuuden vuoksi.

 

Lisäravinteista esim. hyaluronihappo (hyaluronic acid), tosin sitäkin löytyy kasvikunnasta, esim. perunasta ja porkkanasta - tosin määrät on aika pieniä vrt. nappeihin.

http://en.wikipedia....wiki/Hyaluronan

 

Richard voisi pistää vegaanisaarnan, niin lähtis pallo pyörimään ja tulehdus vähenemään.myös merkitty yhdellä tai useammalla näistä avainsanoista: nivelrikko, hoitaminen, ennaltaehkäisy, lisäravinteet

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää