Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva
- - - - -

Luomuruokaa lapselle

Luomu Blogit Reseptit Kirjat

  • Kirjaudu vastataksesi
Aiheessa ei ole vastauksia

#1 Mikko Lahtinen

Mikko Lahtinen

    Administrator

  • Administrators
  • 1 815 Viestit

Lähetetty 21 kesäkuu 2012 - 15:04

Huomasin, että tuollainenkin kirja on ilmestynyt:

Pienten lasten vanhemmat tarvitsevat kirjan, jonka avulla he voivat valmistaa lapsilleen mahdollisimman hyvää ruokaa kotikonstein. Lähtökohtana on saada ihmiset innostumaan kotitekoisesta vauvanruoasta ja unohtamaan kaupan valmisruokapurkit. Vain aitoja luomuraaka-aineita valitsemalla voi tietää, mitä vauvan lautasella on.

Kirjan punaisena lankana on tuoda esille luomunäkökulma laadukkaan ravitsemuksen perustana. Perusajatuksena on kuitenkin itse tehty ruoka valmisruokapurkkien sijaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki ohjeet voi toteuttaa aivan tavallisista raaka-aineista, mikäli lähikaupassa ei ole tarjolla hyviä luomutuotteita.

Tarkoituksena ei ole vaikeuttaa vauvaperheiden elämää tai syyllistää vanhempia vaan rohkaista tarjoamaan lapsille laadukasta ruokaa sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Kirja osoittaakin, että vauvanruoan valmistaminen kotona on yllättävän helppoa, hauskaa ja edullista – ja jopa trendikästä! Upeasti kuvitetun kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Satu Nyström.


Luomuruokaa lapselle – Vauvaperheen keittokirja

Itse en ole vielä kirjaa lukenut, mutta jos se jossakin vaiheessa paikalliseen kirjastoon ilmestyy, niin varmaan päätyy mukaan.

Kirjailijan blogia voi seurata tuolla:

Luomuruokaa lapselle

myös merkitty yhdellä tai useammalla näistä avainsanoista: Luomu, Blogit, Reseptit, Kirjat

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää