Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva
- - - - -

Edullista pakurikääpää, maksutapana mm. verkkopankkinapit

pakurikääpä pakuri chaga pakurikääpä hinta superfood koivu pakurikääpätee antioksidantti

  • Kirjaudu vastataksesi
1 vastaus aiheeseen

#1 paraspakuri.com

paraspakuri.com
  • Members
  • 4 Viestit

Lähetetty 10 toukokuu 2012 - 00:26

Heips!

Hiljattain avatulla pakurikäävän suoramyyntisivustolla www.paraspakuri.com on huimia avajaistarjouksia 20.5. asti - esimerkiksi laadukkaaseen "stand-up" pussiin pakattua pakurirouhetta 100 gr maksaa vain 8,50€ ja 900 gr pakurijauhetta "minigrip-pussissa" vain 72€ ! Mitkä hinnat sisältävät jo postikulutkin. Eli miksi maksaisit myös tukkumyyjien & vähittäiskauppiaiden lisäysprosenteista, kun voit tilata suoraan kerääjältä vähintäänkin yhtä laadukasta pakuria puolet halvemmalla!! Maksutapoina mm. kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksunapit tai ns. Kännykkämaksaminen.

Ystävällisin terveisin,
Volle P. / ParasPakuri (rekisteröity toiminimi)
www.paraspakuri.com/valikoima
paraspakuri@gmail.com

#2 paraspakuri.com

paraspakuri.com
  • Members
  • 4 Viestit

Lähetetty 10 toukokuu 2012 - 20:07

Napsasin vielä pari euroa pois noiden isompien 900 gr:n tilauksien hinnoista, eli käytännöllistä pakurikääpärouhetta saa nyt em. määrän vain 67 eurolla ja hienojakoista pakurijauhetta 70 eurolla, Mitkä hinnat sisältävät jo paketoinnin ja postituksenkin - JOS asut Tampereella tai sen lähitienoolla ja voidaan sopia tavaran "kädestä käteen" toimitus, niin silloin hinnoista lähtee vielä 8 euroa veke (joten esim. 900 gr taiten kuivattuja ja säilöttyjä 100 % pakuripaloja maksaa siinä tapauksessa vain 56 euroa!). Tätä halvemmalla et netistä etkä varmasti muualtakaan laatupakuria löydä ja saa, ainakaan näin ns. jatkuvamyyntisesti. :yes:

Em. hinnat voimassa (ainakin :) ) 20.5. asti.

Yt,

Volle P./PP

www.paraspakuri.com/valikoima

myös merkitty yhdellä tai useammalla näistä avainsanoista: pakurikääpä, pakuri, chaga, pakurikääpä hinta, superfood, koivu, pakurikääpätee, antioksidantti

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää