Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

- - - - -

Jack3d, Craze ja muut "treeniboosterit"

Jack3d Craze treeniboosteri piriste

 • Kirjaudu vastataksesi
10 vastausta aiheeseen

#1 Vieras

Vieras
 • Guests

Lähetetty 28 syyskuu 2010 - 19:35

Lähetetty kuva

http://supplementgen... ... s-lawsuit/

USP Labs is in some legal hot water with a lawsuit over their product Jack3d! It turns out that An American track and field sprinter, Philippe DeRosier, is suing USP Labs for $1.8 million dollars! The track star was suspended for six months, having failed a drug test after ingesting Jack3D. He’s suing for $1.8m (plus another $300k, in related claims). He tested positive for the banned stimulant methylhexanaminet, thereby forfeiting his earnings from his last track meet in Turkey, and was suspended for six months as a result of the failed drug test. According to industry sources, this lawsuit may expedite the banning of Geranium Oil Extract (a.k.a. 1,3-dimethylamylamine) in many products on the market. Jack3d won the prestigious award presented by Bodybuilding.com of “Pre-Workout Product Of The Year” at this year’s Mr. Olympia event

#2 Vieras

Vieras
 • Guests

Lähetetty 28 syyskuu 2010 - 19:38

Geranium (1,3-Dimethylamylamine): Geranium on kasviuute, joka sisältää euforisen tunteen ja lisääntyneen mentaalisen kapasiteetin antavia aineita.

#3 Friedrich

Friedrich
 • Members
 • 129 Viestit

Lähetetty 25 tammikuu 2011 - 17:55

Parikin henkilöä on kysellyt Jack3d -valmisteesta viime päivinä. Tuote kuulemma piristää varsin mukavasti. No varmasti piristää, kun yhtenä aineosana on 1,3-dimetyyliamylamiini -nimistä huumausainetta. Kyseinen yhdiste oli yhteen aikaan suosittu biletyshuume mm. Uudessa-Seelannissa. Myös amfetamiini piristää "mukavasti", mutta sitäkään ei saa lisätä urheiluravinteisiin. 1,3-dimetyyliamylamiini luokitellaan amfetaminin tavoin sekä huumaus- että dopingaineeksi. Jack3d sisältää myös lääkkeeksi luokiteltavaa teofylliiniä (astmalääke).#4 Vieras

Vieras
 • Guests

Lähetetty 24 heinäkuu 2011 - 21:54

Anssi ottanut Jack3din myyntiin.

#5 Vieras

Vieras
 • Guests

Lähetetty 28 heinäkuu 2011 - 08:24

Anssi ottanut Jack3din myyntiin.


Anssi se myy vaikka mummonsa:D

#6 Vieras

Vieras
 • Guests

Lähetetty 28 heinäkuu 2011 - 08:41

Elimistö tottuu aika äkkiä Jakkeriin,kannattaa pitää muutaman viikon taukoja ja sitten aloittaa uudestaan.

#7 Neonomide

Neonomide

  Super Moderator

 • Members
 • 513 Viestit

Lähetetty 03 marraskuu 2011 - 20:12

Jaska tosiaan potkii, en ihmettele monien positiivisia kokemuksia. Vielä ei ole tottumusta tullut, kolmisen kertaa olen kokeillut ja vain yhden lusikan kerrallaan.

Teofylliinikin tuntuu "potkivan", kun miedot rasitusahdistusoireet keuhkoputkessa loistivat poissaolollaan ainakin eilen. Tuntuu vievän ruokahaluakin. Asiaroinaa!

#8 Mikko Lahtinen

Mikko Lahtinen

  Administrator

 • Administrators
 • 1 815 Viestit

Lähetetty 18 kesäkuu 2012 - 14:33

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan Suomeen on tuotu vaarallista ainesosaa sisältävää ravintolisää. Eviran tietojen mukaan Suomeen tuotu ravintolisä sisältää 1,3 dimetyyliamylamiinia (DMAA).

DMAA on amfetamiinin sukuinen keskushermostoa stimuloiva aine, jonka turvallisuutta ihmiskäytössä ei ole todettu. Eviran mukaan aineella on raportoitu olevan useita vakavia haittavaikutuksia sydämen ja aivojen toimintaan, erityisesti kofeiinin yhteisvaikutuksesta.

Eviran mukaan Suomeen on tuotu ainakin Jack3D-nimistä tuotetta, jota on markkinoitu erityisesti voimailun harrastajille. Tuotetta myydään tai on myyty myyntipisteistä tai internetin välityksellä. Eviran mukaan maahantuojat ovat vetäneet tuotteen myynnistä ja ottaneet mahdollisuuksiensa mukaan ostajiin yhteyttä.

Tuotteet hävitetään tai palautetaan valmistajalle.

Eviran mukaan 1,3 dimetyyliamylamiinia sisältäviä ravintolisiä on myynnissä muillakin tuotemerkeillä. Nämä tuotteet poistetaan seuraavana myynnistä.


Evira: Suomessa on myyty vaarallista ravintolisää

#9 Blueteam

Blueteam

  Administrator

 • Administrators
 • 3 474 Viestit

Lähetetty 18 kesäkuu 2012 - 15:23

Tuo DMAA on joku vanha nuhalääke. Ei taida olla erityisen vaarallinen Eviran kannasta huolimatta, mutta tuskin erityisen terveellinenkään varsinkaan pitkään säännöllisesti käytettynä.

Patrick Arnold -niminen heppu toi tämän markkinoille vuonna 2006, kun efedriinin myynti kiellettiin jenkkilässä. Kehitetty vuonna 1944 Forthane-nimisenä lääkkeenä.
Health is a crown worn by the healthy people on their heads.

#10 Neonomide

Neonomide

  Super Moderator

 • Members
 • 513 Viestit

Lähetetty 20 kesäkuu 2012 - 02:20

Taisi pari jenkkisolttua roinata dmaa:ta sekaisin muiden mömmöjen kanssa ja saivat paskahalvaukset. SIitä sitten FDA bännäsi mömmön huhtikuussa ja Evira reagoi.

Ei ole vielä maahantuoja lähetellyt mailia vaikka tuota jaskaa on vielä puoli purkkia jäljellä. :david:

#11 Blueteam

Blueteam

  Administrator

 • Administrators
 • 3 474 Viestit

Lähetetty 26 kesäkuu 2012 - 21:24

Uusi piriste markkinoilla on tämä Craze-niminen tuote:

http://www.getds.com/Products/craze

Dendrobex™ (Dendrobium Extract) (stem) (concentrated for alkaloid content including Dendrobine, Dendroxine, Dendramine, B-Phenylethylamine, N,N-Dimethyl-B-Phenylethylamine, and N,N-Diethyl-B-Phenylethylamine), B-Phenylethylamine HCl, Citramine™ (Citrus reticulata extract) (fruit) (Concentrated for N-Methyltyramine content


Lakijututkin on jo menossa:
http://www.nitricoxi...s-craze/lawsuit

Health is a crown worn by the healthy people on their heads.
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää