Hyppää sisältöönTervetuloa Puhdasruoka.fi -sivustolle! Täällä voit keskustella kaikenlaisista asioista liittyen ravintoon, terveyteen ja hyvinvointiin, tai sitten voit halutessasi puhua muistakin aiheista. :) Rekisteröitymällä pääset käyttämään kaikkia sivuston toimintoja. Rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit myös rekisteröityä vielä helpommin Facebook- tai Twitter-tilisi kautta klikkaamalla sivun oikeassa yläreunassa olevia kuvakkeita.

Kuva
- - - - -

Ohjeet

ohjeet

  • Aihe on lukittu Aihe on lukittu
1 vastaus aiheeseen

#1 Blueteam

Blueteam

    Administrator

  • Administrators
  • 3 474 Viestit

Lähetetty 01 joulukuu 2011 - 02:22

Tervetuloa Puhdasruoka-foorumille. :)

Tässä on joitain ohjeita asia-alueille postaamiseen:

1. Pyritään pysymään otsikon aiheessa. On toivottavampaa perustaa uusi ketju kuin lähteä harhailemaan aiheesta.

2. Muiden kirjoittajien solvaaminen minimiin. Asioista saa olla eri mieltä, eikä värikästä kielenkäyttöä haluta kieltää, mutta henkilöön kohdistuvat haukkumiset on hyvä jättää kokonaan pois. Muiden haukkuminen johtaa yleensä ilmapiirin heikkenemiseen, eikä juurikaan houkuttele palstalle uusia kirjoittajia.

3. Väitteiden perusteleminen on enemmän kuin toivottua.

4. Lainausten yhteyteen on hyvä laittaa linkki tai muu lähde, jotta toiset kirjoittajat pystyvät halutessaan tutustumaan siihen. Jos kyseessä on pitkä teksti, niin on toivottavampaa etsiä sieltä se oleellinen lainattavaksi. Palstalle olisi kiva saada myös aineistoa liitetiedostojen muodossa. Eli, jos sinulla on vaikka asiallinen PDF-tiedosto aiheesta, niin käytä ihmeessä mahdollisuutta ladata kyseinen tiedosto liitteenä viestiisi mukaan. Koska linkit usein vanhenevat, niin voit myös lainata hyvää aineistoa palstalle suoraan kopioimalla ja liittämällä, jos liitetiedosto ei ole mahdollinen. Vältä kuitenkin sellaista linkkien ja lainausten massapostaamista, jossa et kommentoi lainauksia juurikaan, tai jossa et ole etsinyt niistä mitään oleellisia pointteja.
Health is a crown worn by the healthy people on their heads.

#2 Blueteam

Blueteam

    Administrator

  • Administrators
  • 3 474 Viestit

Lähetetty 01 tammikuu 2012 - 00:12

Tässä taas käyttöön liittyviä yksityiskohtia:

Foorumilla on käytössä kehittynyt tekstieditori nimeltään CKEditor, joka toimii WYSIWYG-periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että tekstin muotoilut näkyvät jo kirjoitusvaiheessa. Jos joku muotoilu tuottaa ongelmia, ja haluat poistaa sen, niin voit painaa editorin vasemmassa ylänurkassa olevaa "vipua", jolla saat muotoilut näkyviin tageina. Tällöin voit helposti poistaa muotoiluja. Takaisin WYSIWYG-tilaan pääset klikkaamalla uudestaan kyseistä vipua.

Jokaisen viestin oikeassa alanurkassa on facebook-tyylinen "tykkää"-nappula. Painamalla tätä nappulaa voit "tykätä" eli antaa positiivista palautetta kyseisestä viestistä viestin kirjoittajalle. Kirjoittajan saamien tykkäysten määrä näkyy hänen avatarinsa alla.


palkki.png

Tässä kuvassa näkyy viestiketjun "linkkipalkki". Vasemmalla olevasta pienestä sinisestä pallukasta pääset suoraan ensimmäiseen lukemattomaan viestiin. Ketjun viimeiseen viestiin pääset klikkaamalla postausajankohtaa oikeassa reunassa. Keskellä olevaa viestimäärää klikkaamalla saat näkyviin ketjuun kirjoittaneet nimimerkit ja kirjoitettujen viestien määrät.

Chat-ikkunan kokoa voit säätää viemällä hiiren osoittimen chat-ikkunan alareunaan siten että osoitin muuttuu kaksisuuntaiseksi nuoleksi. Tällöin pitämällä vasenta hiiren nappulaa painettuna voit venyttää tai kutistaa ikkunaa liikuttamalla hiirtä alas tai ylös.
Health is a crown worn by the healthy people on their heads.
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää